Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/rolsted-familien.dk/templates/template99/index.php:23) in /home/www/rolsted-familien.dk/genlib.php on line 58
Vores families historie

Velkommen

til denne hjemmeside om Slægten Rolsted.
Hjemmesiden er opbygget i en database, hvilket betyder at lige så snart jeg får oplysninger fra slægten så vil brugerne straks kunne se det.

Du er velkommen til at se og studere sidens indhold.
Har du supplerende oplysninger, eller kommentarer, rettelser eller andet du kan bidrage med, er du meget velkommen til at kontakte mig.

God fornøjelse, Richardt Rolsted
Personlige informationer for nulevende personer, kan kun ses af familie/slægts medlemmer, som logger ind med brugerid og kode.

Login med brugerid og adgangskode.
Hvis du er en del af familien/slægten, kan du lade dig registrere og få tildelt
BRUGERID og ADGANGSKODE Du får ikke alene adgang til samtlige registrerede oplysninger, du får også mulighed for på den enkelte persons side, at anvende fanen "Foreslå" til rettelser og tilføjelser.
Jeg ser frem til at modtage din registrering.
Se historier, fotos og nyt på en ny måde.

Jeg har efter mange overvejelser besluttet, at jeg vil bringe historier og fotos på en ny og mere spændende måde, således at det hele bliver mere interessant når det ses i et større sammenhæng.
Det betyder dog ikke, at de mindre historier der vedrører den enkelte, ikke også kan ses fra den pågældendes side i slægtsprogrammet TNG.
* KLIK PÅ ET LINKET HERUNDER. *

Fotos af bosteder der har med Slægten at gøre.

Løvenborg har naturligvis haft stor betydning for Rolsted Slægten.
Men det var på Skovlyst at Niels fandt sin rette hylde. Det var her han boede fra han startede som Skovfoged og senere Skovrider, og det var her han forvandlede den usle hytte til et dejligt sted som baronen derpå kaldte "Skovlyst".
Her ser man Skovlyst på et af de netop frigivne "Skraafoto" taget fra fly.

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål eller du har nogle nye oplysninger, så kontakt mig.

Om Niels Rolsted

Stamfar Niels Rolsted født april 1760, d. 7. jan. 1847. Skovrider ved baroniet Løvenskiold.